Курилка
Re: Курилка
Та да ,кино и жизнь это две разные реальности .
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
А прикинь их рожи если на днях и этот завалят?))) Ведь за одну неделю новую тактику и инструкции не введешь? И уж тем более не придумаешь новый способ защиты от ракет.А таких самолетов у них считаные единицы.Свідомий писал(а): ↑Январь 19, 2024, 6:46 pm"Випробовує долю": росія підняла над Азовським морем А-50 після знищення такого ж літака, – Ігнат. Подробиці
Ми говорили напередодні про те, що буде після знищення А-50: прилетить інший. Немає нічого дивного, тому що в росії є ще такі літаки. Тому є А-50, є винищувач ближче до Ростова, а також безпілотники оперативно-тактичного рівня, які стежать за лінією фронту
росія фактично визнала ліквідацію Україною літака А-50: розвідка Британії вказала на важливий нюанс
Після того, як українські захисники знищили ворожий розвідувальний літак А-50 в районі Азовського моря, росія ввела в експлуатацію ще один літак А-50. Таким чином рф фактично визнала ліквідацію Україною літака А-50.
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Ну слыхал что охота началась.Первый же так и не засек чем его сбили )))Без него они не могут бить по всей УкраинеПлохой танцор писал(а): ↑Январь 19, 2024, 8:07 pmА прикинь их рожи если на днях и этот завалят?))) Ведь за одну неделю новую тактику и инструкции не введешь? И уж тем более не придумаешь новый способ защиты от ракет.А таких самолетов у них считаные единицы.Свідомий писал(а): ↑Январь 19, 2024, 6:46 pm"Випробовує долю": росія підняла над Азовським морем А-50 після знищення такого ж літака, – Ігнат. Подробиці
Ми говорили напередодні про те, що буде після знищення А-50: прилетить інший. Немає нічого дивного, тому що в росії є ще такі літаки. Тому є А-50, є винищувач ближче до Ростова, а також безпілотники оперативно-тактичного рівня, які стежать за лінією фронту
росія фактично визнала ліквідацію Україною літака А-50: розвідка Британії вказала на важливий нюанс
Після того, як українські захисники знищили ворожий розвідувальний літак А-50 в районі Азовського моря, росія ввела в експлуатацію ще один літак А-50. Таким чином рф фактично визнала ліквідацію Україною літака А-50.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
О,в этом я не сомневаюсь))) Удачной охоты ПВО Украины!!
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
Может и засек,но у него срочно появились новые дела.Имея на руках билеты на концерты Кобзона доклад начальству уже необязателен))
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
У нас снег идет.Красиво)))
Последний раз редактировалось Плохой танцор Январь 19, 2024, 8:44 pm, всего редактировалось 1 раз.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
У нас дождь шел.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
Зеленський запросив Трампа до Києва "зупинити війну за 24 години" – Channel 4
Зеленський назвав заяву Трампа та такі наміри щодо завершення війни в Україні "дуже небезпечними"
"Тобто він каже, що буде самостійно ухвалювати рішення – я навіть не говорю про Росію – без обидвох сторін, тобто без нас…Це говорить, що якщо його ідея, яку ніхто не чув, не буде працювати для нас нашого народу, то він зробить все, щоб усе одно досягти донесення своєї ідеї. І ось це мене трішечки непокоїть", – пояснив президент
Зеленський назвав заяву Трампа та такі наміри щодо завершення війни в Україні "дуже небезпечними"
"Тобто він каже, що буде самостійно ухвалювати рішення – я навіть не говорю про Росію – без обидвох сторін, тобто без нас…Це говорить, що якщо його ідея, яку ніхто не чув, не буде працювати для нас нашого народу, то він зробить все, щоб усе одно досягти донесення своєї ідеї. І ось це мене трішечки непокоїть", – пояснив президент
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
В Крыму пиздец,да и вся передача интересная.