Курилка
Re: Курилка
Україна розробила біологічну зброю.Карасі -бвндерики

- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
Одно другому не мешает)Solya писал(а): ↑Ноябрь 10, 2023, 6:25 pmНекролог бы сначала.Плохой танцор писал(а): ↑Ноябрь 10, 2023, 4:53 pmКстати,а почему про путлера еще нет ни одной комедии?Про всех диктаторов есть вроде...Недоработочка. Думаю кассовые сборы были бы приличными.
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Свид,нас бомбят?
Бьют балистикой.
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
И сирен я не слышал.
Сидел завтракал,а потом бахать начало.
Я с тарелкой отошел в коридор(((
Сидел завтракал,а потом бахать начало.
Я с тарелкой отошел в коридор(((
Україна може завдати удару у відповідь на атаки проти енергетики з боку росії, – міністр
Якщо росія цієї зими знову візьметься атакувати українську енергетичну інфраструктуру, Україна може завдавати дзеркальних ударів у відповідь. При цьому цілями ударів стануть об'єкти російської нафтогазової інфраструктури, адже саме продаж нафтогазових ресурсів є основою російської економіки
Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко.
Якщо росія цієї зими знову візьметься атакувати українську енергетичну інфраструктуру, Україна може завдавати дзеркальних ударів у відповідь. При цьому цілями ударів стануть об'єкти російської нафтогазової інфраструктури, адже саме продаж нафтогазових ресурсів є основою російської економіки
Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко.
До Києва балістична ракета не долетіла - КМВА
"Після тривалої паузи в 52 дні, ворог поновив ракетні атаки по Києву! Після нічного нападу дронів, сьогодні зранку рашисти намагалися завдати по Києву ракетного удару! Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу «Іскандер». До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією - руйнувань та постраждалих не має", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко
🫶 Дякуємо нашій ППО!
"Після тривалої паузи в 52 дні, ворог поновив ракетні атаки по Києву! Після нічного нападу дронів, сьогодні зранку рашисти намагалися завдати по Києву ракетного удару! Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу «Іскандер». До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією - руйнувань та постраждалих не має", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко
🫶 Дякуємо нашій ППО!
За вибухами на заводах на росії стоїть ГУР: з’явилися деталі
За вибухами у Росії у ніч проти 10 листопада стоїть Головне управління розвідки. "Бавовну" доправили на конструкторське бюро, що виробляло ракети та їхні компоненти у Підмосков'ї та пороховий завод у Тамбовській області
Розвідники жартують: цієї ночі тестували нові українські дрони, і робили це виключно на законних воєнних цілях ворога.
За вибухами у Росії у ніч проти 10 листопада стоїть Головне управління розвідки. "Бавовну" доправили на конструкторське бюро, що виробляло ракети та їхні компоненти у Підмосков'ї та пороховий завод у Тамбовській області
Розвідники жартують: цієї ночі тестували нові українські дрони, і робили це виключно на законних воєнних цілях ворога.
Дозаправка була виконана за допомогою борту ІЛ-78 2 години тому.
Укриття не покидаємо.