Армия мародеров,насильников и убийц.

Модератор: Варрон

Solya

Re: Армия мародеров,насильников и убийц.

• Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Solya »

Свідомий писал(а): Апрель 1, 2022, 8:47 am Будете сміятися, але основна емоція московитів зараз знаєте яка? Образа!!!

Уявіть собі, від Москви до самих до окраїн, вони сидять і дують губи. Бо ж кляті біндеравці замість лягти і розставити ноги, щоб рускім людям було зручно їх гвалтувати, підступно озброїлися і навалюють моторизованій лаптєпіхоті так, що бланки похоронок закінчилися.

Вони щиро не розуміють, як можна вбивати їхніх мальчішечєк за пару вкрадених коврів? Ще ж не пожилі совсєм мальчікі! Форуми і чатіки палають з прокльонами за нашу підступність.

Тож не сподівайтеся ні на яке прозріння московитів найближчим часом. Наступною їхньою емоцією після образи буде гнів. Вони будуть абсолютно щиро мститися нам за те ... що ми не дали їм себе вбити! Я розумію, це звучить, як безумовний маразм і брєд, але саме так влаштована колективна свідомість московського ханства: ці суки досі не дають себе вбити! Як же так??!

Після гніву буде апатія. Бо весь їхній гнів і наступ в послєдній смєртний бой ЗСУ каналізує в мертвих обізян. Тут хочеш - не хочеш, а приуниєш.

Далі апатія зміниться зневірою. Коли ти вже не здогадуєшся, а точно знаєш, що твій призов з вірогідністю 25% закінчиться смертю і з вірогідністю 75% - пораненням. Ну і по мєлочам там інфляція, безробіття, хліб по талонах.

І саме в цій, останній фазі, коли російське суспільство не зможе вести війну, буде можливою перемога на тих умовах, які вимагає українське суспільство: вивід російських військ, повернення Криму і Донбасу, НАТО.

Довгий і звитяжний шлях. Але ж пройдемо?
Текст супер!!
Путін в перший тиждень війни закликав наших військових скласти зброю і здатися, перейти на бік РФ..
Яке ж воно кончене.. Путінське бидло. Як добре що вони не розуміють і не знають українців і Україну.
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Пpидивiтьcя увaжнo, щo pociяни вeзли. Тaк, ви пpaвильнo зpoзумiли, цe нaмapoдepeнi в Укpaїни пpaльнi мaшини, якi вoни вeзли cвoїм мaмaм тa дpужинaм.

https://merezha.co/ppydyvitcya-uvazhno- ... m=facebook
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

До какой степени это скотский народ.Разбили под Киевом их колону груженую коврами и прочим наворованным скарбом.Стоит разбитая техника ,орки раненые орут ,подьезжают другие орки ,перегружают ворованное на свою технику и сваливают бросив раненых.Это уроды .Полная деградация и оскотинование .
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

“Серце не витримало. Янголу було всього 1 рік і 7 місяців. Легких хмаринок”: відійшла у вічність дівчинка, уся сім’я якої потрапила під обстріл в Лисичанську. Ніколи не пробачимо кацапів! горіть в пеклі!

У лікарні зранку 31 березня відійшла у вічність маленька дівчинка з Лисичанська. Учора в її будинок прилетів ворожий снаряд.

Дитинці було лише 1,7 року. Після другої важкої операції її серце не витримало.

“Янголові було 1 рік і 7 місяців. Легких хмаринок”, – сказав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Зауважимо, раніше у дівчинки діагностували вогнепальне осколкове поранення черевної порожнини з евентрацією кишківника, вогнепальні осколкові поранення обох ніг з пошкодженням кісток і судинно-нервових пучків.

Наразі лікарі борються за життя старшого брата дівчинки. У нього виявили множинні вогнепальні осколкові поранення з розмноження обох стоп та обох гомілок. Лікарі припускають, що дитині доведеться ампутувати ноги.
Слобожанский
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Слобожанский »

Свідомий писал(а): Апрель 2, 2022, 3:36 pm Пpидивiтьcя увaжнo, щo pociяни вeзли. Тaк, ви пpaвильнo зpoзумiли, цe нaмapoдepeнi в Укpaїни пpaльнi мaшини, якi вoни вeзли cвoїм мaмaм тa дpужинaм.
Забыл название городка в Беларуси, но пишут, что там возник специальный рынок, где асвабадители торгуют "трофеями". Буквально всем - бытовой техникой, золотом, одеждой....
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Віра Хвуст пише:
«Вчора я отримала повідомлення від тої, кого шукала по усіх групах м. Харкова.
Моя Любця. Людина, з якою ми спілкуємось от вже 10 років.
Її історія одна з багатьох. Її історія одна з тих, що руйнують з-середини.
Пишучи її я відчуваю нестерпний біль.
Любці 29. Все своє життя вона прожила з мамою. Останні 3 роки мама була лежачою.

Коли почалась війна, Люба не побігла евакуйовуватись, бо ніхто не погоджувався допомогти вивезти маму.
За кілька днів, коли в їх під’їзді вже була дірка, до них у квартиру влетіли 3 гниди.
Людьми я їх назвати не можу…

Вони винесли їжу яка була, і 1 з них лишився.
Люба пережила насильство.
В поліцію додзвонитись було не реально. А потім він просто розбив її телефон.

Люба, моя красуня, що ніколи не плаче, заливалась сльозами.

Ця гнида гвалтувала Любцю більше тижня.
А потім почав зізнаватись у великому коханні та сказав, що хоче відправити її подалі від війни.
Люба відмовилась, мовляв, мати хвора, вона її не покине.
І тоді, це лайно, на очах у тендітної жінки, пристрелило немічну стареньку.

Боже, я пишу це, і в моїй голові не вкладається. Кожну історію я проживаю максимально з холодною головою, аби не зійти з розуму, але не ця. Ця як особиста. Болить…

Моя мила Любця… наразі вона вже у дорозі до реабілітаційного центру, звідки вона поїде далі, за кордон. Але я не можу перестати плакати».

Від себе додам: не смійте виправдовувати росіян. Вони - колективний путін. Мерзота.
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

То як, ,,сестрице'',
Син прислав гостинець?
Чужу білизну, плаття, м'ясорубку?
Злегка протертий кольоровий килим,
Тарілки, чайник і пухнасту шубку.

Як почувалась ти, коли змивала
З чужих сережок кров, що ледь присохла?
Велику радість, кажеш, відчувала?!
Хай бог мене простить...
Та щоб ти здохла!

Хай весь твій рід, до сьомого коліна,
Не знає щастя, радості ні в чому.
За кров, за біль, за сльози України,
За горе тих, лишився хто без дому.

За обстріли, за всі оті страхіття,
Розстріляні ,,зелені'' коридори.
Нехай щоночі сняться вам жахіття.
Не люди ви... Не люди... А потвори.
ЛідіяМищенко
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Під Києвом уздовж траси окупанти кинули оголені тіла жінок

Біля траси за 20 км від Києва російські фашисти кинули трупи мирних жителів. Виявлено, зокрема, тіла 4-5 мертвих оголених жінок, яких варвари намагалися спалити на місці.

Нагадаємо: у Бучі, що на Київщині, яку 1 квітня звільнили від окупантів, виявили братську могилу. У ній поховано 280 людей. Крім того, прямо на вулицях лежать тіла мирних жителів із зв’язаними руками, застрелені солдатами РФ.

Радник глави ОП наголосив, що Росія веде війну на знищення української нації.

“Але ми не просимо співчуття. Ми не просимо лайків. І ми точно не просимо воювати за нас із Росією. Ми просимо лише одного: дайте нам зброю, щоб ми могли захистити мирне населення. Все інше ми зробимо самі”, – наголосив Подоляк.
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Мелінда Сімонс, очільниця посольства Британії в Україні звинуватила армію РФ у свідомому використанні згвалтувань як військової зброї.

Про це вона заявила у неділю, реагуючи на повідомлення зі звільнених від російської окупації територій.

"Згвалтування – це зброя війни. І хоча ми досі не знаємо масштабів її використання в Україні, вже зараз ясно, що це було частиною арсеналу Російської федерації", - написала дипломатка.

Мелінда Сімонс окремо наголосила, що є достатньо доказів, щоби говорити про свідомі та схвалені армією дії, а не про одиночні злочини.

"Жінок гвалтували на очах у їхніх дітей, дівчат – на очах у їхніх родин, як навмисний акт поневолення (населення окупованої території)", - додала вона.

Сімонс також нагадала, що використання такої "зброї" є воєнним злочином, що підлягає покаранню за міжнародним правом.

Раніше глава МЗС Британії заявила, що приголомшена звірствами росіян в Бучі та інших містах України
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

В Ирпене солдаты РФ расстреливали женщин и девочек, а потом ездили по ним на танках.
Об этом в интервью заявил мэр города Александр Маркушин

https://www.facebook.com/10002838144828 ... 633021844/
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

"Буча, Ирпень и Гостомель - это города, которые освобождены, представляют собой картинку из фильма ужасов, постапокалиптического. Среди уже найденных жертв этих военных преступлений войск РФ: изнасилованные женщины, которых пытались сжечь, представители местного самоуправления, дети, старики, мужчины, у многих завязаны руки, следы пыток, люди убиты выстрелами в затылок"

Мир должен это знать и осудить.
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Улицы усыпаны бельем: оккупанты хотели «порадовать» своих женщин б/у трусами и лифчиками

Российские войска практически изгнаны из Киевской области. Из освобожденных пригородов Киева появляется все больше и больше фото и видеоподтверждений мародерства оккупантов. Так, в одном из городков наши военные показали улицы, усеянные ношенным женским бельем, передает корреспондент «Наше Місто».

Трусами, лифчиками и другими принадлежностями женского туалета усеяны все улицы. В голове не укладывается, кем нужно быть, чтобы воровать предметы женского туалета, к тому же, бывшие в употреблении. По сравнению со всеми бедами, которые путин причинил Украине, это, конечно, чепуха. Но которая наглядно демонстрирует мелочность и нищету в головах захватчиков.

Хотя, если учитывать, что женщинам русских тварей в ближайшие сто лет светит носить трусы только российского и белорусского производства, то, в принципе, ничего удивительного.

Горите в аду, орки!
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

23 березня стало відомо про викрадення рашистами старости села Мотижин, Київської області – Ольги Сухенко, разом з нею зникли її чоловік Ігор та син Олександр.

2 квітня голова Макарівської громади Вадим Токар повідомив про те, що були виявлені тіла всієї родини Сухенко. Перед смертю голова села, як і її родичі, зазнавали звірячих тортур.

Зазначимо, що Олександр Сухенко двічі був володарем кубка Київської області з футболу та кубка Києво-Святошинського району. 25-річний футболіст виступав на позиції форварда.

Раніше російські окупанти розстріляли українського боксера прямо у тренувальному залі.
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Оккупанты разбомбили ферму под Харьковом: погибли сотни коров и телят

В Харьковской области оккупанты нанесли ракетный удар по молочной ферме компании «Агромол». Здание вместе со скотом уничтожены

По информации аграрного портала, у компании есть 2 фермы. Вражеский удар был нанесен, скорее всего, по ЧАО «Подсреднее», что в селе Подсреднее Великобурлукского района.

Фуры, ферма и прочие сооружения разбиты в хлам. Ничего не уцелело. Также оккупанты убили коров вместе с телятами. Посреди обломков бродят несколько уцелевших из них.

Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Буча...

""Не надо путать национализм с фашизмом. Это разные вещи, абсолютно. На данном этапе россия показала стопроцентный Фашизм!!! У меня теперь возник вопрос - если они собирались захватить страну за 3 дня и везли парадную форму и парадный танк, то для кого заготовлены 45 тысяч мешков и передвижные крематории?"

https://www.facebook.com/10000173503822 ... 006592350/
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Разом з військовим оркестром, парадною формою та колонами Росгвардії російські окупанти тягли за собою в Україну мобільні крематорії. Спершу українці думали, що вони призначені для спалювання загиблих російських солдат.

Тепер зрозуміло, що пересувні крематорії Росія відправила для приховування своїх злочинів проти мирних українців.

Солдати заходили в Україну з військовим оркестром та колонами Росгвардії. Але за ними завжди йшли мобільні крематорії. Навіщо брати крематорії, якщо не віриш у спротив? Тепер зрозуміло – щоб приховати воєнні злочини. Це не помилка виконавця. Це спланований геноцид
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Павло Бондаренко.

До тих росіян, які були в мене у друзях. Самозабаньтеся, прошу.
Після того що я побачив у Бучі... Що мені звідти передали... Те, що навіть в Інтернеті не розміщують. Злочин полковника Буданова стосовно лише однієї чеченської дівчини викликав бурю, яка змусила полковника судити й посадити. Зараз - мовчання ягнят.

Навіть найліберальніших росіян немає на Красній площі, хоча вже зрозуміло, шо у РФ встановлено режим, моторошніший за сталінський і гітлерівський. Страшно? І вони продовжують жити в цій країні. Вони можуть дихати з рашистами одним повітрям. Скільки там процентів підтримки зґвалтуванням 12-річних дівчаток, не підкажете?

Ви - гірші за нацистів. Чоловік моєї подруги збожеволів. Він служив ЗСУ й виносив на руках з підвалів дівчаток 10-12 років зґвалтованих і вбитих. Вірніше, зґвалтованих до смерті. Гори трупів. Жінки, діти. Коли жінка кидається у ноги вашим російським солдатам, і благає: візьміть мене, не чіпайте доньку, їй лише 13 років, а вони лише іржали та відштовхували її ногами.

А ви, російські ліберали, мовчите. Ви - мовчите. Ви боїтеся. І тому є співучасниками Путіна. Чому ви не вийшли і не знесли цю потвору? Чому ви досі без "коктейлів для Молотова" та рушниць? Ми поклали сотні життів, аби вигнати Януковича. У вас - язики в заду. Вибачайте, але ми більше не друзі. Я не можу змусити себе. Ви - kassap, що з тюркської - живодер. Такими й залишитеся для мене. Гнила країна, яка не має права на існування, гнилий народ. Включно з лібералами...
Ответить