Про жири і їжу .

Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Цікаве відкриття! Кардіохірург розповідає про справжні причини серцевих захворювань: сьогодні я постараюся виправити помилку

Доктор Дуайт Ланделл розповідає про те, що реальна причина хвороб – зовсім не холестерин і жирна їжа, як довгий час вважали більшість його колег.

Дослідження показали, що серцево-судинні захворювання виникають через хронічне запалення стінок артерій. Якщо цього запалення немає, то холестерин НЕ буде накопичуватися в судинах, а зможе вільно циркулювати ними.


Ми, лікарі, що володіємо істотною підготовкою, знаннями та авторитетом, дуже часто відрізняємося занадто завищеною самооцінкою, яка заважає нам визнати, що ми не праві. У цьому й річ. Я відкрито визнаю, що я помилявся. Як кардіохірург з 25-річним досвідом, який провів понад 5 тисяч відкритих операцій на серці, сьогодні я постараюся виправити помилку, пов’язану з одним медичним і науковим фактом.

Протягом багатьох років я проходив підготовку разом з іншими видатними лікарями, які сьогодні «роблять медицину». Публікуючи статті в науковій літературі, постійно відвідуючи освітні семінари, ми без кінця наполягали на тому, що хвороби серця є всього лише результатом підвищеного рівня холестерину в крові.

Єдиною прийнятною терапією був припис ліків для зниження рівня холестерину і дієти, яка строго обмежує споживання жирів. Останнє, звичайно, запевняли ми, повинно було знизити рівень холестерину і запобігти хворобам серця. Відхилення від цих рекомендацій вважалися єрессю або результатом лікарської недбалості.
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Все це не працює!
Всі ці рекомендації більше не є науково і морально виправданими. Кілька років тому було зроблено відкриття: реальною причиною серцево-судинних захворювань є запалення в стінці артерії. Поступово це відкриття призводить до зміни концепції боротьби з хворобами серця та іншими хронічними захворюваннями.

Застосовувані споконвіку дієтологічні рекомендації сприяли поширенню епідемії ожиріння і діабету, наслідки якої затьмарюють будь-яку чуму з точки зору смертності, людських страждань і важких економічних наслідків.

Знайте, попри те, що близько 25% нашого населення вживає далеко не найдешевші гіполіпідемічні препарати й ми намагаємося звести кількість «поганих» жирів в нашій дієті до мінімуму, в цьому році від захворювань серцево-судинної системи помре ще більше американців, ніж в минулому.

Статистика Американської асоціації серця показує, що 75 мільйонів американців в даний час страждають серцево-судинними захворюваннями, 20 мільйонів хворі на діабет і 57 мільйонів мають переддіабетний стан. Ці захворювання з кожним роком «молодшають».

Простіше кажучи, якщо в організмі відсутнє запалення, холестерин жодним чином не може накопичуватися в стінці кровоносної судини та привести тим самим до серцевих захворювань і інсультів. Якщо немає запалення, холестерин вільно переміщається в організмі, як це спочатку задумано природою. Саме запалення викликає відкладення холестерину.

У запаленні немає нічого незвичайного – це просто-таки природний захист організму від зовнішніх «ворогів», таких, як бактерії, токсини або віруси. Цикл запалення ідеально захищає ваш організм від цих бактеріальних і вірусних загарбників. Проте, якщо ми хронічно піддаємо свій організм впливу токсинів або їмо продукти, до обробки яких він не пристосований, виникає стан, який називається хронічним запаленням. Хронічне запалення настільки ж шкідливе, наскільки цілюще гостре запалення.

Хто, маючи розум, стане постійно свідомо вживати харчові продукти або інші речовини, які травмують організм? Можливо, курці, але принаймні вони зробили цей вибір усвідомлено.

Решта з нас просто дотримувалися рекомендованої та схваленої медициною дієти з низьким вмістом жирів і високим вмістом поліненасичених жирів і вуглеводів, не підозрюючи, що тим самим ми багато разів травмували свої кровоносні судини. Ці повторювані травми провокують хронічне запалення, яке, у свою чергу, призводить до серцевих захворювань, інсульту, діабету та ожиріння.

Дозвольте мені повторитися: травми й запалення наших кровоносних судин викликані дієтою з низьким вмістом жиру, рекомендованою протягом багатьох років традиційною медициною.
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Які ж основні причини хронічного запалення?
Простіше кажучи, це надлишок споживання продуктів з високим вмістом простих перероблених вуглеводів (цукор, борошно і всі вироби з них), а також надмірне споживання рослинних олій, насичених жирними кислотами омега-6, таких як соєва, кукурудзяна і соняшникова, які містяться в багатьох перероблених продуктах.

Знайдіть хвилинку і подивіться, що станеться, якщо деякий час терти жорсткою щіткою м’яку шкіру, поки вона не стане зовсім червоною, аж до синців. Уявіть, що ви робите це кілька разів на день, кожен день протягом п’яти років. Якби ви могли витерпіти цей біль, виникла б кровотеча, набряк ураженої зони, і з кожним разом травма б посилювалася. Це хороший спосіб візуалізувати запальний процес, який, можливо, відбувається у вашому організмі прямо зараз.

Незалежно від того, де протікає запальний процес, зовні або всередині, він протікає однаково. Я бачив зсередини тисячі та тисячі артерій. Хвора артерія виглядає так, ніби хтось узяв щітку і постійно тер по стінках артерії. Кілька разів в день, кожен день ми їмо продукти, що викликають невеликі травми, які перетворюються потім в більш серйозні травми, в результаті чого організм змушений постійно і закономірно реагувати запаленням.

Коли ми насолоджуємося вишуканим смаком свіжого тістечка, наше тіло саме готується до вторгнення чужорідних загарбників. Їжа, багата на цукор і прості вуглеводи, а також продукти оброблені з метою збільшення терміну зберігання жирними кислотами омега-6, ось вже понад шість десятиліть є основою нашої повсякденної дієти. І вона повільно, але невпинно, отруює нас усіх.

що викликають запалення. Оптимальним же і здоровим в сучасному харчовому середовищі є співвідношення 3: 1.

Що ще гірше, надмірна вага, яку ви отримуєте, поїдаючи ці продукти, створює перевантажені жирові клітини. Вони виділяють велику кількість хімічних речовин, які посилюють шкоду, заподіяну високим рівнем цукру у крові. Процес, що почався з солодкої булочки, з часом перетворюється на фатальне коло, яке провокує хвороби серця, високий кров’яний тиск, діабет і, нарешті, хворобу Альцгеймера, а запальний процес зберігається …

Чим більше ми споживаємо готових і оброблених харчових продуктів, тим більше, з дня на день, потрохи, провокуємо запалення. Організм людини не може переробити продукти, насичені цукром і приготовані в олії, багатому на омега-6, – він не був для цього пристосований.
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Як уникнути хронічного запалення?

Існує тільки один спосіб усунення запалення, і це перехід до споживання продуктів в їх натуральному вигляді. Щоб наростити м’язову масу, їжте більше білку. Вибирайте складні вуглеводи, такі, як яскраві фрукти й овочі. Скоротіть або взагалі виключіть з раціону жири омега-6, що викликають запалення, такі як кукурудзяна і соєва олії та оброблені харчові продукти, приготовлені з їх використанням.

Одна столова ложка кукурудзяної олії містить 7280 міліграмів омега-6; соя містить 6940 міліграмів омега-6. Замість цього використовуйте оливкове або вершкове масло, приготоване з молока корови, вигодуваної рослинною їжею.

Тваринні жири містять менше ніж 20% омега-6, і набагато менш імовірно, що вони можуть викликати запалення, ніж нібито здорові олії з маркуванням «поліненасичені». Забудьте «науку», яку вбивали вам в голову протягом десятиліть. Наука, яка стверджує, що насичені жири самі по собі викликають хвороби серця, не є наукою взагалі. Наука, яка говорить про те, що насичені жири підвищують рівень холестерину в крові, також дуже слабка. Оскільки тепер ми точно знаємо, що холестерин не є причиною серцево-судинних захворювань. Занепокоєння щодо насичених жирів є ще більш абсурдним.

Теорія холестерину привела до рекомендацій споживання знежиреної їжі, їжі з низьким вмістом жиру, що, e свою чергу, призвело до створення тих самих продуктів, які в даний час викликають епідемію запалення. Передова медицина зробила жахливу помилку, коли радила людям відмовитися від насичених жирів на користь продуктів з високим вмістом жирів омега-6. Тепер ми зіткнулися з епідемією артеріального запалення, що веде до серцевих захворювань і породження інших тихих вбивць.
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Що ж робити?
Надавайте перевагу тим харчовим продуктам, які готували ваші бабусі та дідусі, а не ті, на які свого часу перейшла ваша мама, коли полиці супермаркетів почали заповнювати «готовими» продуктами, повними консервантів. Уникайте продуктів, що викликають запалення, намагайтеся отримувати необхідні поживні речовини зі свіжої, непереробленої їжі. Так ви зможете позбутися шкідливого впливу, який постійно наносили своїм артеріям і всьому організму впродовж років – і в підсумку проживете куди довше.

*Доктор Дуайт Ланделл — в минулому керівник персоналу і завідувач відділенням хірургії в Banner Heart Hospital, Меса, штат Арізона. У тому ж місті перебувала його приватна клініка Cardiac Care Center. Нещодавно доктор Ланделл залишив хірургію, щоб зосередитися на лікуванні серцево-судинних захворювань за допомогою дієтотерапії. Він є засновником організації Healthy Humans Foundation, яка сприяє оздоровленню населення. Акцент робиться на наданні допомоги великим корпораціям у зміцненні здоров’я персоналу. Він також є автором книг «Ліки від хвороб серця» та «Великий холестериновий обман».
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Пити чи не пити: що буде з водою при повторному кип’ятінні

Всі знають, що після кип’ятіння води, її склад змінюється. Вода дуже важлива для організму людини. Для того, щоб позбутися шкідливих бактерій та мікроорганізмів, її потрібно кип’ятити. Господині часто доливають свіжу воду у чайник, де залишилася вже кип’ячена вода, а потім підігрівають. Всі елементи, які є у складі води випаровуються. Якщо повторно кип’ятити воду, починає утворюватися вапняковий наліт у середині чайника. Якщо у складі води є багато кальцію, повторне кип’ятіння може призвести до проблем з камінням у жовчному міхурі, нирках, артритом та атеросклерозом.

Також, кип’ятіння впливає на смак води. Під час цього процесу підвищується кислотність води. Деякі люди стверджують, що кип’ячена вода немає смаку.
Аватара пользователя
Плохой танцор
Основатель
Сообщения: 4805
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 2:09 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Плохой танцор »

Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Так а я не стараюсь .Увидал интересную статью Где ее сохранить что бы потом найти?)))Правильно ,на форуме )))
Аватара пользователя
RedHead
Сообщения: 3054
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 1:59 pm

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение RedHead »

Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
*Looks like you are gonna make it, hang on to yourself * (David Bowie)
Love Ukraine
Аватара пользователя
Плохой танцор
Основатель
Сообщения: 4805
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 2:09 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Плохой танцор »

RedHead писал(а): Январь 30, 2023, 9:12 pm
Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
А Украинцы сало.Причем красивее и стройней женщин я нигда не встречал.Украинки самые красивые в мире!!! В соотношении к к общему числу конечно)))
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Аватара пользователя
RedHead
Сообщения: 3054
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 1:59 pm

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение RedHead »

Плохой танцор писал(а): Январь 31, 2023, 2:51 am
RedHead писал(а): Январь 30, 2023, 9:12 pm
Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
А Украинцы сало.Причем красивее и стройней женщин я нигда не встречал.Украинки самые красивые в мире!!! В соотношении к к общему числу конечно)))
Да, Украинки - красотули.
*Looks like you are gonna make it, hang on to yourself * (David Bowie)
Love Ukraine
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Изображение
Аватара пользователя
Плохой танцор
Основатель
Сообщения: 4805
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 2:09 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Плохой танцор »

Свідомий писал(а): Февраль 6, 2023, 2:48 pm Изображение
:lol:
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Изображение
Аватара пользователя
Плохой танцор
Основатель
Сообщения: 4805
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 2:09 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Плохой танцор »

Свідомий писал(а): Февраль 11, 2023, 8:37 pm Изображение
А ведь все могло бы быть по другому...

Изображение
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Аватара пользователя
Плохой танцор
Основатель
Сообщения: 4805
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 2:09 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Плохой танцор »

RedHead писал(а): Январь 30, 2023, 9:12 pm
Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
Не,ну ты не права.Foie gras это печень а не жир.Да,жирная,но жир натуральный а не синтетический.Во Франции массовым ожирением не страдают как в США.Хотя тут (в США) и половина населения не знает что такое Фуа-гра .Жрут фэстфуд на масле которое уже раз 10 прокипело.Например в Макдональдс в одном и том же масле готовят порций 200 картошки фри.То что остается от изначального масла не усваивается и трудно выводится организмом.Это все равно что есть пенопласт.И этот мусор забивает всю "Систему" организма.
В Украине практически все любят сало.Это вообще 100%жир.Много ли там жирных людей?
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Аватара пользователя
RedHead
Сообщения: 3054
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 1:59 pm

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение RedHead »

Плохой танцор писал(а): Февраль 13, 2023, 11:56 pm
RedHead писал(а): Январь 30, 2023, 9:12 pm
Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
Не,ну ты не права.Foie gras это печень а не жир.Да,жирная,но жир натуральный а не синтетический.Во Франции массовым ожирением не страдают как в США.Хотя тут (в США) и половина населения не знает что такое Фуа-гра .Жрут фэстфуд на масле которое уже раз 10 прокипело.Например в Макдональдс в одном и том же масле готовят порций 200 картошки фри.То что остается от изначального масла не усваивается и трудно выводится организмом.Это все равно что есть пенопласт.И этот мусор забивает всю "Систему" организма.
В Украине практически все любят сало.Это вообще 100%жир.Много ли там жирных людей?
Во Франции не страдают ничем. У них есть .Англии есть чему поучится.

Взять употребление алкоголя. В детстве его уже употребляют, разбавляют вино водой детям, они его вполне себе пьют. Подростков опьяневших в дупу от пива от первого похода в паб как в Англии - там нет. Есть какая то культура питья, и далее по списку. Да и фуа гра - может кому и нравится .Лично мне нет - жир, печень , ужос. Но люди там худые, из за эстетики, в Макдоналдсах там никто не питается.
А вот бургер германский Вилли Курц - сразу же запостил, что когда жил в Киеве туристом, тут же занял номер близко с Мак Доналдсом. А зачем ехать в Киев ему - есть МакДоналдз? Там есть очень вкусные ребрышки, рыбка, вареники. Вот зачем надо ехать.

Я не против сала как такового, но мать у меня московская была еврейский корней и свинину никогда не готовила. Приехав в Англию я тока бекон поедала поначалу, но потом и он мне не понравился. Дело не в каком то кошерстве и тд, т к я обожаю креветки и морепродукты очень даже экзотические. Но свинина - это другоЭ.Сорян.
*Looks like you are gonna make it, hang on to yourself * (David Bowie)
Love Ukraine
Аватара пользователя
Плохой танцор
Основатель
Сообщения: 4805
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 2:09 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Плохой танцор »

RedHead писал(а): Февраль 15, 2023, 7:13 pm
Плохой танцор писал(а): Февраль 13, 2023, 11:56 pm
RedHead писал(а): Январь 30, 2023, 9:12 pm
Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
Не,ну ты не права.Foie gras это печень а не жир.Да,жирная,но жир натуральный а не синтетический.Во Франции массовым ожирением не страдают как в США.Хотя тут (в США) и половина населения не знает что такое Фуа-гра .Жрут фэстфуд на масле которое уже раз 10 прокипело.Например в Макдональдс в одном и том же масле готовят порций 200 картошки фри.То что остается от изначального масла не усваивается и трудно выводится организмом.Это все равно что есть пенопласт.И этот мусор забивает всю "Систему" организма.
В Украине практически все любят сало.Это вообще 100%жир.Много ли там жирных людей?
Во Франции не страдают ничем. У них есть .Англии есть чему поучится.

Взять употребление алкоголя. В детстве его уже употребляют, разбавляют вино водой детям, они его вполне себе пьют. Подростков опьяневших в дупу от пива от первого похода в паб как в Англии - там нет. Есть какая то культура питья, и далее по списку. Да и фуа гра - может кому и нравится .Лично мне нет - жир, печень , ужос. Но люди там худые, из за эстетики, в Макдоналдсах там никто не питается.
А вот бургер германский Вилли Курц - сразу же запостил, что когда жил в Киеве туристом, тут же занял номер близко с Мак Доналдсом. А зачем ехать в Киев ему - есть МакДоналдз? Там есть очень вкусные ребрышки, рыбка, вареники. Вот зачем надо ехать.

Я не против сала как такового, но мать у меня московская была еврейский корней и свинину никогда не готовила. Приехав в Англию я тока бекон поедала поначалу, но потом и он мне не понравился. Дело не в каком то кошерстве и тд, т к я обожаю креветки и морепродукты очень даже экзотические. Но свинина - это другоЭ.Сорян.
Ну это другое.О всусах не спорят.Я про жиры и полноту.Вот,например,ты не любишь свинину,а я считаю самой вкусной в мире едой-домашнюю украинскую колбасу которую в селах люди делают "для себя". Креветки из морепродуктов-моё любимое)) Только "Wild" а не те которые вьетнамцы в вонючих водоемах выращивают хоть они и стоят в 3 раза дороже.
Полнота происходит от нарушения обмена веществ в организме и самый верный способ его нарушить-есть химию.Ты же в курсе что есть ,к примеру,майонез нормальный а есть с добавкой массы синтетических ингридиентов?
Когда "Боженька" создавал человека он не учел развитие химии)))
Отсюда беды в основном.И отсюда низкие цены на заменители натуральной еды.И вообще в 95% я ем только еду домашнего приготовления причем продукты тщательно выбираю сам. И готовить люблю сам.Ну и жена любит.Тут мы подменяем друг друга у кого времени больше на это.
я лишь раз в месяц позволяю себе поесть чипсы или какой-нибудь гамбургер.Иногда просто хочется.Но это далеко не системно.
Кстати моя жена любит печень трески :bad: но я к этому отношусь вполне спокойно)) Это натуральный продукт богатый.....не помню чем,но там дофига полезностей. Ну любит и любит.
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Аватара пользователя
RedHead
Сообщения: 3054
Зарегистрирован: Ноябрь 21, 2022, 1:59 pm

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение RedHead »

Плохой танцор писал(а): Февраль 15, 2023, 9:46 pm
RedHead писал(а): Февраль 15, 2023, 7:13 pm
Плохой танцор писал(а): Февраль 13, 2023, 11:56 pm
RedHead писал(а): Январь 30, 2023, 9:12 pm
Плохой танцор писал(а): Январь 27, 2023, 5:22 am Зря стараешься.Хейтеров САЛА ты тут не найдешь....Да и вообще....те кто не знают что это такое-часть жизни прожили зря....
бОльшую часть жизни :D
Да французы жрут жир толька так. Foie gras знаменитое - жир жиром, больше там ничо нет. Тока жир гусиный. Як.
Не,ну ты не права.Foie gras это печень а не жир.Да,жирная,но жир натуральный а не синтетический.Во Франции массовым ожирением не страдают как в США.Хотя тут (в США) и половина населения не знает что такое Фуа-гра .Жрут фэстфуд на масле которое уже раз 10 прокипело.Например в Макдональдс в одном и том же масле готовят порций 200 картошки фри.То что остается от изначального масла не усваивается и трудно выводится организмом.Это все равно что есть пенопласт.И этот мусор забивает всю "Систему" организма.
В Украине практически все любят сало.Это вообще 100%жир.Много ли там жирных людей?
Во Франции не страдают ничем. У них есть .Англии есть чему поучится.

Взять употребление алкоголя. В детстве его уже употребляют, разбавляют вино водой детям, они его вполне себе пьют. Подростков опьяневших в дупу от пива от первого похода в паб как в Англии - там нет. Есть какая то культура питья, и далее по списку. Да и фуа гра - может кому и нравится .Лично мне нет - жир, печень , ужос. Но люди там худые, из за эстетики, в Макдоналдсах там никто не питается.
А вот бургер германский Вилли Курц - сразу же запостил, что когда жил в Киеве туристом, тут же занял номер близко с Мак Доналдсом. А зачем ехать в Киев ему - есть МакДоналдз? Там есть очень вкусные ребрышки, рыбка, вареники. Вот зачем надо ехать.

Я не против сала как такового, но мать у меня московская была еврейский корней и свинину никогда не готовила. Приехав в Англию я тока бекон поедала поначалу, но потом и он мне не понравился. Дело не в каком то кошерстве и тд, т к я обожаю креветки и морепродукты очень даже экзотические. Но свинина - это другоЭ.Сорян.
Ну это другое.О всусах не спорят.Я про жиры и полноту.Вот,например,ты не любишь свинину,а я считаю самой вкусной в мире едой-домашнюю украинскую колбасу которую в селах люди делают "для себя". Креветки из морепродуктов-моё любимое)) Только "Wild" а не те которые вьетнамцы в вонючих водоемах выращивают хоть они и стоят в 3 раза дороже.
Полнота происходит от нарушения обмена веществ в организме и самый верный способ его нарушить-есть химию.Ты же в курсе что есть ,к примеру,майонез нормальный а есть с добавкой массы синтетических ингридиентов?
Когда "Боженька" создавал человека он не учел развитие химии)))
Отсюда беды в основном.И отсюда низкие цены на заменители натуральной еды.И вообще в 95% я ем только еду домашнего приготовления причем продукты тщательно выбираю сам. И готовить люблю сам.Ну и жена любит.Тут мы подменяем друг друга у кого времени больше на это.
я лишь раз в месяц позволяю себе поесть чипсы или какой-нибудь гамбургер.Иногда просто хочется.Но это далеко не системно.
Кстати моя жена любит печень трески :bad: но я к этому отношусь вполне спокойно)) Это натуральный продукт богатый.....не помню чем,но там дофига полезностей. Ну любит и любит.
Печень трески здесь в таблетках продают везде, очень многие его употребляют. Называется Cod Liver Oil - в капсулах. Причем с детства, и в школе дают. Так как артрит здесь национальная болезнь, пьют все без исключения.


Benefits of cod liver oil
lower inflammation all over the body.
reduce pain associated with arthritis.
reduce anxiety and depression.
promote healthy fetal brain function and eyesight.
maintain bone density.
lower risks of type 1 diabetes when used in pregnancy and in newborns.
support a healthy immune system.
*Looks like you are gonna make it, hang on to yourself * (David Bowie)
Love Ukraine
Свідомий
Сообщения: 30984
Зарегистрирован: Май 5, 2021, 7:06 pm
Контактная информация:

Re: Про жири і їжу .

  • Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Професор Христо Мемерскі – болгарський генетик і цілитель, автор десятків книг, читає лекції по всьому світу, викладаючи свій курс у 200 університетах 63 країн.

Професор стверджує, що люди власноруч забивають цвяхи в кришку своєї труни, коли вибирають продукти неправильно.

Про старіння…
Старість – це не природний стан. На думку багатьох вчених, це хвороба, яку ми провокуємо своєю неправильною харчовою поведінкою. 70% людей у світі вмирають через неадекватне ставлення до харчування. Подагра, діабет, виразки, інфаркт, інсульт, різні види раку – це сучасні бичі цивілізації.

Продукти, що уповільнюють старіння
Досить дотримуватися простих правил харчування, щоб старість відступила. Головне – ніяких надмірностей і всього потроху. Я виділив кілька продуктів, щоб уповільнити старіння. Основні з них:

овочі;
фрукти;
йогурт;
молоко;
вино;
Так, вино, але справжнє і в невеликих кількостях! У Франції є традиція поливати м’ясо при приготуванні червоним вином. Тому їх Жан живе на 10 років довше, ніж Джон з туманного Альбіону.

На перше місце я поставив натуральний йогурт, заквашений на болгарській бактеріальній паличці. Йогурти з сухого молока з додаванням дріжджів не володіють лікувальними властивостями. Натуральний йогурт – це їжа, яка найлегше засвоюється організмом. Він запобігає раку шлунка і товстої кишки, зупиняє розвиток остеопорозу.

Найдієвіший спосіб очищення і схуднення дуже простий
У 500 г натурального йогурту додати:

1 столову ложку меду,
1 столову ложку яблучного оцту,
1 чайну ложку кориці,
40 крапель 30% настоянки прополісу.
Десерт можна урізноманітнити корисними наповнювачами. У нього можна додати чорницю, лохину, волоські горіхи, банани. Ягоди та горіхів додати по одній жмені, а банана – не більше четвертинки.

Цей приємний на смак десерт можна їсти на сніданок і вечерю.

Якщо з’їдати по 2 ложки десерту кожні 2 години протягом 20 днів, ви помітите, що талія стала тоншою, волосся блискучим, з’явилася бадьорість і організм в цілому оздоровився.

Натуральні вітаміни для краси
Чудодійні вітаміни краси містяться в салаті з моркви та часнику. В Азербайджані провели експеримент, який доводить магічні властивості часнику. В один стакан налили воду з 80 хвороботворними мікробами, а в інший поклали часник, поставивши стакани поруч. Після декількох годин ні одного мікроба не залишилося. Часник знищив їх на відстані!

Подібними властивостями володіє прополіс. Він вбиває віруси грипу, бореться з гастритом, колітом, дисбактеріозом, є відмінною протираковою профілактикою. Досить додати 20-30 крапель прополісу в 50 мл води та пити 2 рази на день.

Красуні можуть приготувати з нього засіб для покращення волосся, нігтів, шкіри: змішати в скляному посуді в рівних частинах мед, волоські горіхи, курагу, родзинки, лимон і приймати по 3 ложки на день.
Ответить

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 25 гостей