Курилка
Re: Курилка
Мой младший Дэниел запостил новое Лего видео, 5 минут назад - уже 72 просмотра.
Вот его канал на тиктоке.
https://www.tiktok.com/@carnagebricks
Он говорит - “взрослым не давай линк , мне не нужны пустые лайки, я знаю что им плевать на Лего, мне нужно знать свой настоящий фоллоинг. " Я говорю, откуда ты знаешь, может их детям понравится и они лайк поставят.
Вот его канал на тиктоке.
https://www.tiktok.com/@carnagebricks
Он говорит - “взрослым не давай линк , мне не нужны пустые лайки, я знаю что им плевать на Лего, мне нужно знать свой настоящий фоллоинг. " Я говорю, откуда ты знаешь, может их детям понравится и они лайк поставят.
*Looks like you are gonna make it, hang on to yourself * (David Bowie)
Love Ukraine
Love Ukraine
Милая фотка мальчика с вареником. Жизнь продолжается!!! Причем вилкой уже кушает, ему явно не больше полутора лет. В том возрасте многие дети еще руками еду едят. Культурное дитя .
Love Ukraine
Love Ukraine
У Соли было День Рождения - с паракитом не нашла видос, это обычный - budgie (budgerigar ) , поет Happy Birthday .
Love Ukraine
Love Ukraine
В Мордоре верить никому нельзя .Все эти опросы фигня .Ну какие опросы при диктатуре ?Улыбашка писал(а): ↑Декабрь 4, 2022, 1:53 pmА кремлевский опросник показал,что 25% за войну...Свідомий писал(а): ↑Декабрь 4, 2022, 11:25 am "Підтримують навіть з ентузіазмом": 74% росіян висловилися за продовження війни РФ проти України
Дані незалежних російських опитувань показують, що громадяни Росії все ще підтримують військові дії Росії в Україні, незважаючи на зростання втому від війни за останні пів року.
Про це йдеться в щоденному аналітичному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).
И кому верить?
Да с палкой еще труднее чем с вилкой.
Love Ukraine
Love Ukraine
Чет вареников захотелось. Сегодня куплю в польском склепе. С капустой и грибами. Yummy yummy, all in my tummy.
Love Ukraine
Love Ukraine
- Слобожанский
- Контактная информация:
- Слобожанский
- Контактная информация:
Правильная социальная реклама
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
С вишней-самое оно!))Слобожанский писал(а): ↑Декабрь 4, 2022, 4:57 pmНе, я люблю домашние с мясным фаршем, тем , что на "макароны по-флотски" используется))

Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
- Слобожанский
- Контактная информация:
Креста на вас нет, фашисты)) Я ж на работе сижу, злой и голодный))
"МАТИ РОКУ": РОСІЯНКА ПРИГРОЗИЛА ЗАПРОТОРИТИ 16-РІЧНОГО СИНА ДО АРМІЇ, БО ВІН НЕ ПІДТРИМУЄ ВІЙНУ
Мешканка Росії обізвала "г*вном" сина за те, що він не підтримує війну та ненавидить окупантів.
Громадянка Росії Катерина Качева із міста Златоуст Челябінської області опубліквала у соцмережі гнівний допис на адресу свого сина, в якому звинуватила його у "антиросійській політиці" та назвала "г*вном" за те, що він не підтримує війну проти України та ненавидить окупантів.
Про це повідомляє моніторинговий проєкт "OSINT Бджоли".
Як пише росіянка, її 16-річному сину байдуже на сім'ю, він не поважає свого двоюрідного брата, який зараз воює проти України.
Катерина Качева також заявила, що зробить все, аби її син пішов до російської армії.
"Моя власна дитина не вірить ні в СВО ("спеціальну воєнну операцію" - ред.), він проти цього всього. Йому абсолютно на всіх все рівно…Я раніше теж боялася відправляти його до армії. Думала, що він там не зможе, але після сьогоднішнього інцидента я вирішила: якщо буде армія, я сама посприяю, щоб його туди відправили. Нехай йому там вставлять мізки на місце. Плачу, не можу. Образливо, але більше не можу його терпіти. Як я могла виносити таке г*вно. Адже ріс гарний пацан", - йдеться у дописі жінки.
https://tsn.ua/ato/mati-roku-rosiyanka- ... 16041.html
Мешканка Росії обізвала "г*вном" сина за те, що він не підтримує війну та ненавидить окупантів.
Громадянка Росії Катерина Качева із міста Златоуст Челябінської області опубліквала у соцмережі гнівний допис на адресу свого сина, в якому звинуватила його у "антиросійській політиці" та назвала "г*вном" за те, що він не підтримує війну проти України та ненавидить окупантів.
Як пише росіянка, її 16-річному сину байдуже на сім'ю, він не поважає свого двоюрідного брата, який зараз воює проти України.
Катерина Качева також заявила, що зробить все, аби її син пішов до російської армії.
"Моя власна дитина не вірить ні в СВО ("спеціальну воєнну операцію" - ред.), він проти цього всього. Йому абсолютно на всіх все рівно…Я раніше теж боялася відправляти його до армії. Думала, що він там не зможе, але після сьогоднішнього інцидента я вирішила: якщо буде армія, я сама посприяю, щоб його туди відправили. Нехай йому там вставлять мізки на місце. Плачу, не можу. Образливо, але більше не можу його терпіти. Як я могла виносити таке г*вно. Адже ріс гарний пацан", - йдеться у дописі жінки.
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Вот пусть сама идет сука!Свідомий писал(а): ↑Декабрь 4, 2022, 7:54 pm "МАТИ РОКУ": РОСІЯНКА ПРИГРОЗИЛА ЗАПРОТОРИТИ 16-РІЧНОГО СИНА ДО АРМІЇ, БО ВІН НЕ ПІДТРИМУЄ ВІЙНУ
Мои любимые.Плохой танцор писал(а): ↑Декабрь 4, 2022, 5:15 pmС вишней-самое оно!))Слобожанский писал(а): ↑Декабрь 4, 2022, 4:57 pmНе, я люблю домашние с мясным фаршем, тем , что на "макароны по-флотски" используется))
![]()
А с мясным фаршем называются “Вареники по Киевски. ”
Love Ukraine
Love Ukraine
Блин, пойду сьем что нибудь, аж слюнки потекли.
Love Ukraine
Love Ukraine
Англичане уже два гола забили Сенегалу!!! Похоже идут в четверть финала.
Love Ukraine
Love Ukraine