Заява

Ответить
Свідомий
Контактная информация:

Заява

• Цитата
  • Залогинтесь, чтобы отметить сообщение лайком

Сообщение Свідомий »

Солісти Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю ЗСУ Олексій Вікторович Шпортько та його дружина Анастасія Шпортько вирішили покинути телешоу "Співають всі", яке виходить на ТРК "Україна". Таке рішення подружжя прийняло через участь в українському телепроєкті російського співака Валерія Меладзе.

- "!!!!!Заявляємо офіційно!!!!!
Після появи у проекті на #каналукраїна «Співають всі» пана Меладзе який не знає відповіді на питання «Чий Крим», ми відмовляємось від участі у цьому шоу!
Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого роSSійського рубля.
Боляче що під час війни із рф таких осіб взагалі впускають в Україну.
Ми більше не хочемо бути причетними до цього моSS коVитського «дійства», з нас вистачить і двох зйомок на яких в якості гостя не було пана Меладзе.
Ви можете сказати що ми залишились без піару і без ефірів на рейтинговому каналі?
Так, але ми залишились із чистим сумлінням, а це набагато дорожче всіляких там ефірів!!!!
Слава Україні!!!!!!!
Слава воїнам АТО!!!!!!
💙🇺🇦💛

Изображение
Свідомий
Контактная информация:

Re: Заява

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Изображение
Anella
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Anella »

Свідомий писал(а): Июль 10, 2021, 10:31 am Солісти Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю ЗСУ Олексій Вікторович Шпортько
💙🇺🇦💛
Я так понимаю, сын Виктора Шпортько? Помнится. когда-то он в "Голосе" был...
Свідомий
Контактная информация:

• Цитата

Сообщение Свідомий »

Я фигею когда всякая мразь начинает заявлять мол мы артисты,спортсмены,бизнесмены вне политики.Это политики пусть разбираются.Уроды ,гибнут не политики а люди разных профессий.Гибнут от шахтера до депутата ,гибнут дети ,многие стали калеками,теряют родных ,теряют родину.Танками и градами управляют не политики.В дискуссиях с сепарами больше всего бесит когда они начинают мол мы не хотим Порошенко а сами мол за Украину,при этом ненавидим госязык дайте нам русский,услышьте Донбасс.Придумали твари отмазку.Не нравится Порошенко ,взял украинский флаг в руки и пошел на майдан и озвучь чего хочешь.Я тоже не голосовал за Порошенко,не голосовал и за Зеленского но Украина тут причем?При чем тут эти вопли Путин введи войска?Какая на фиг любовь к Украине когда орут Россия ,Россия?Нравится Россия ,вали в Россию.Вон как наша мразь Лобода,Лорак,Повалий и прочее фуфло.Я слышал интервью Лободы о Украине.Нифигасе они не причем.Столько дерьма навалила ирпенская мразь.И это типа вне политики.
Ответить