Ей сейчас как раз нужно, если не врет
Курилка
- Слобожанский
- Контактная информация:
Re: Курилка
В Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у державній зраді
Правоохоронні органи Іспанії затримали А. Шарія 4 травня 2022 року. Це стало можливим завдяки тісній взаємодії Служби безпеки України з Офісом генерального прокурора, міжнародними партнерами та у результаті багаторівневої спецоперації українських правоохоронців.
Це затримання - чергове свідчення того, що кожен зрадник України рано чи пізно отримає заслужене покарання, це є невідворотним.
На переконання слідчих СБУ, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур.
Докази слідства підтверджені низкою експертних досліджень, які встановили, що в інтерв’ю та виступах А.Шарія наявні факти його підривної діяльності проти України.
Минулого року йому було оголошено про підозру.

Правоохоронні органи Іспанії затримали А. Шарія 4 травня 2022 року. Це стало можливим завдяки тісній взаємодії Служби безпеки України з Офісом генерального прокурора, міжнародними партнерами та у результаті багаторівневої спецоперації українських правоохоронців.
Це затримання - чергове свідчення того, що кожен зрадник України рано чи пізно отримає заслужене покарання, це є невідворотним.
На переконання слідчих СБУ, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур.
Докази слідства підтверджені низкою експертних досліджень, які встановили, що в інтерв’ю та виступах А.Шарія наявні факти його підривної діяльності проти України.
Даже забавно... Кстати там, по соседству с Шарием еще Вершинин сидит... Тоже фрукт перезревший...Свідомий писал(а): ↑Май 5, 2022, 10:49 am В Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у державній зраді
![]()
П'яні російські військові побили місцевих мешканців в Воронезькій області РФ.
Як повідомляє Цензор.НЕТ, фрагмент бійки опублікований у соцмережах.
"У Воронезьку та Брянську області стягнули багато військових. Місцеві кажуть, що вони постійно п'яні і для підтримки бойового духу "тренуються" на місцевих. Це, приміром, у Воронезькій області", - пише автор публікації.
Увага! Ненормативна лексика!
https://m.censor.net/ua/video_news/3339 ... e_bl_video
Як повідомляє Цензор.НЕТ, фрагмент бійки опублікований у соцмережах.
"У Воронезьку та Брянську області стягнули багато військових. Місцеві кажуть, що вони постійно п'яні і для підтримки бойового духу "тренуються" на місцевих. Це, приміром, у Воронезькій області", - пише автор публікації.
Увага! Ненормативна лексика!
https://m.censor.net/ua/video_news/3339 ... e_bl_video
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Та врёт конечно,чтобы на войну не идти.Слобожанский писал(а): ↑Май 5, 2022, 10:24 amЕй сейчас как раз нужно, если не врет
Ничего не хочу сказать, но... Над нами очень сильно что-то гремело ночью сегодня. Что-то очень серьезное пролетало. Громко и много. Даже попросыпались с мыслью, куда же оно упадет. Похоже - на Краматорск. Или на все те же Северодонецк с Попасной. Похоже , оно тут интесифицировалось все...
Понятия не имею что предложить. Обменятся впечатлениями и пожеланиями ? Подвести баланс "ожидания - реальность" Обменятся пожеланиями здоровья и благополучия? Сказать "Спасибо" Отцам-основателям?
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Ну вот интересно.
Якубович.
30 лет ведёт одну из самых популярных развлекательных передач
Зарплата наверное будь здоров.
А пенсия 23 тыр.
Там что,все в черном нале идёт?
Якубович.
30 лет ведёт одну из самых популярных развлекательных передач
Зарплата наверное будь здоров.
А пенсия 23 тыр.
Там что,все в черном нале идёт?
Последний раз редактировалось Улыбашка Май 5, 2022, 11:30 am, всего редактировалось 1 раз.
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Гиркина посадить хотят.
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
И все же русские-смелые люди!
Оператор идёт впереди сапера
Оператор идёт впереди сапера
- турумбурум
- Контактная информация:
Всем салютики!И салатики!Форум с годовщиной!
Я чёт опять хандрю(
Я чёт опять хандрю(
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Привет!турумбурум писал(а): ↑Май 5, 2022, 12:49 pm Всем салютики!И салатики!Форум с годовщиной!
Я чёт опять хандрю(
А чтобы не хандрить,я тебя научу варить зелёный борщ.
Короче ты берешь щавель,отделяешь листики от ножек,и ножки выбрасываешь.
Да?
А вот и не правильно!
Ножки ты пучком перевязываешь ниточкой,и варишь вместе с борщиком.
Потому как в ножках больше кислоты чем в листьях
А потом уже пучок выбрасываешь.
Записала?
- Слобожанский
- Контактная информация:
А я на огороде ковыряюсь, отличное средство от хандры))турумбурум писал(а): ↑Май 5, 2022, 12:49 pm Всем салютики!И салатики!Форум с годовщиной!
Я чёт опять хандрю(
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Попробуй покопать картошку,и хандра придет.Слобожанский писал(а): ↑Май 5, 2022, 1:12 pmА я на огороде ковыряюсь, отличное средство от хандры))турумбурум писал(а): ↑Май 5, 2022, 12:49 pm Всем салютики!И салатики!Форум с годовщиной!
Я чёт опять хандрю(
-
Улыбашка
- Модератор чата

- Контактная информация:
Русский вертолет нарушил границу Финляндии.
Это чтобы она (Финляндия) передумала в НАТО вступать?
Про хвостики от щавля - не знала. Выбрасывала всегда.