Ну наверное беженцев много...
Новости о всяком..
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
Re: Новости о всяком..
Скажи мне чей Крым и я скажу кто ты.
Чоловік працював електриком 27 років і регулярно отримував догани за розпиття на робочому місці: обсяг і напій вибирався за настроєм — від кількох літрів пива до вина чи бренді.
Після звільнення він вирішив оскаржити рішення компанії і... виграв справу: суд вважав звільнення безпідставним, оскільки алкоголь не заважав працювати, а розпивати на роботі в Європі не заборонено.
Крім скасування звільнення, Верховний Суд ухвалив виплатити компенсацію €47 000.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
Вот это правильно.Это ж сколько пива на 47000 евро купить можно!!Свідомий писал(а): ↑Май 3, 2023, 2:01 pmСуд в Іспанії визнав неправомірним звільнення електрика за вживання пива під час робочого дня
Чоловік працював електриком 27 років і регулярно отримував догани за розпиття на робочому місці: обсяг і напій вибирався за настроєм — від кількох літрів пива до вина чи бренді.
Після звільнення він вирішив оскаржити рішення компанії і... виграв справу: суд вважав звільнення безпідставним, оскільки алкоголь не заважав працювати, а розпивати на роботі в Європі не заборонено.
Крім скасування звільнення, Верховний Суд ухвалив виплатити компенсацію €47 000.
ВООЗ скасувала статус пандемії COVID-19, повідомив голова організації. З початку пандемії померло щонайменше 20 млн людей.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
У цей день кожен мешканець може від душі нагодувати себе улюбленою їжею, навіть якщо вона дуже калорійна.
- Плохой танцор
- Основатель
- Контактная информация:
Правилом «Їж все, що хочеш» я пользуюсь каждый день.Оказывается всего 1 день в году можно было?