О делах Оманских (версия с цензора).

Слобожанский
Контактная информация:

Re: О делах Оманских (версия с цензора).

Сообщение Слобожанский »

Tileva писал(а): Июль 5, 2022, 1:30 pm Кстати, я читаю Цензор. По информативностни источник неплохой. Но что касается редакционной политики - плинтус. Низкий интеллектуальный уровень, сплетни, фейки, словом, портрет истеричного Бутусова и его "гетмана".
Я тоже читаю. Как источник информации ничем особо не отличается от других.
Смотреть комментарии давно бросил, за последние три года все адекватные интересные люди оттуда ушли.
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

Tileva писал(а): Июль 5, 2022, 1:40 pm
Слобожанский писал(а): Июль 5, 2022, 9:16 am
Свідомий писал(а): Июль 5, 2022, 9:06 am Так все же на виду .До копейки .)))
Ну ты ж понимаешь, что одно и то же можно преподнести и так и эдак. Люди зачастую читают одни заголовки. О, слуги народа подняли себе зарплату на 60% во время войны - зрада однозначно.
А как с зарплатами в ЕС, Батькивщине, ошметками опзжистов? Бедствуют надо полагать...
А они тырят не через зарплаты .На откатах живут .Одни тендеры чего стоят .
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

Підрозділ українських захисників “Ведмеді”, які обороняли завод у Маріуполі “Азовсталь”, можуть стратити у “днр”. Про це під час брифінгу заявила дружина командира загону Марина Кравцова, передає УНН. джерело

Цитата

“З ворожих джерел відомо, що підрозділ “Ведмеді” перебуває окремо та вивезений у невідомому напрямку. Подальша доля мого чоловіка та інших бійців мені невідома. Я не знаю, де вони, який у них стан здоров’я, чи надають їм належну медичну допомогу. Є інформація, що справа підрозділу “Ведмеді” вже передана до суду “днр” і (їх може чекати – ред.) найвища міра покарання – це смертна кара”, – розповіла жінка.

Доповнення

7 червня головне управління розвідки МО України повідомило, що вдалося повернути тіла 210 військових. Більшість з них це військові з “Азовсталі”.

28 червня у межах обміну з рф Україні повернули ще 46 тіл загиблих військових, серед них 21 захисник “Азовсталі”.
OiUS
Основатель
Контактная информация:

Сообщение OiUS »

Свідомий писал(а): Июль 5, 2022, 4:38 pm
Ну ты ж понимаешь, что одно и то же можно преподнести и так и эдак. Люди зачастую читают одни заголовки. О, слуги народа подняли себе зарплату на 60% во время войны - зрада однозначно.
А как с зарплатами в ЕС, Батькивщине, ошметками опзжистов? Бедствуют надо полагать...
А когда эта хня прекратится? Твой прогноз?
ПУТЛЕР ХУЙЛО!!!!
OiUS
Основатель
Контактная информация:

Сообщение OiUS »

Свідомий писал(а): Июль 5, 2022, 7:20 pm Підрозділ українських захисників “Ведмеді”, які обороняли завод у Маріуполі “Азовсталь”, можуть стратити у “днр”. Про це під час брифінгу заявила дружина командира загону Марина Кравцова, передає УНН. джерело

Цитата

“З ворожих джерел відомо, що підрозділ “Ведмеді” перебуває окремо та вивезений у невідомому напрямку. Подальша доля мого чоловіка та інших бійців мені невідома. Я не знаю, де вони, який у них стан здоров’я, чи надають їм належну медичну допомогу. Є інформація, що справа підрозділу “Ведмеді” вже передана до суду “днр” і (їх може чекати – ред.) найвища міра покарання – це смертна кара”, – розповіла жінка.

Доповнення

7 червня головне управління розвідки МО України повідомило, що вдалося повернути тіла 210 військових. Більшість з них це військові з “Азовсталі”.

28 червня у межах обміну з рф Україні повернули ще 46 тіл загиблих військових, серед них 21 захисник “Азовсталі”.
Я бы посоветовал проводить медэкспертизу погибших чтобы определить время смерти.В плену или во время боевых действий....
Болею за всех "Азовцев".Они все ГЕРОИ!!!! И замыливать эту тему никак нельзя.Впрочем как и другие....
ПУТЛЕР ХУЙЛО!!!!
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

OiUS писал(а): Июль 5, 2022, 8:30 pm
Никогда .Единственное что можно сделать ,это ограничить масштабы .В Китае за это расстреливают .И как видим расстрелы продолжаются .
OiUS
Основатель
Контактная информация:

Сообщение OiUS »

Свідомий писал(а): Июль 5, 2022, 8:35 pm
OiUS писал(а): Июль 5, 2022, 8:30 pm
Никогда .Единственное что можно сделать ,это ограничить масштабы .В Китае за это расстреливают .И как видим расстрелы продолжаются .
Эти коррумпированные педерасты могут легко своими действиями сорвать вступление Украины в ЕС (Одним из первых условий было борьба с коррупцией) и серьезно подорвать веру западных инвесторов и благотворительных фондов.
В Украине должен выйти закон сильно ужесточающий наказание за коррупцию.От 25-лет до смертной казни.
И только так.
Это уже не общепринятые совковые игрушки.Это судьба государства.Тем более в военное время.
ПУТЛЕР ХУЙЛО!!!!
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

Куди діваються мільярди допомоги, які отримує Україна від союзників?

В той час, коли волонтери майже цілодобово "пашуть", щоб допомогти ЗСУ та привезти гуманітарку цивільним, я все частіше бачу в фейсбуці ядовиті коментарі "диванних експертів" про те, як набридли вже збори грошей на допомогу армії. Ці вічно незадоволені вважають нібито держава має забезпечувати ЗСУ абсолютно всим, адже країна отримує мільярди доларів допомоги від США та Евросоюзу.

Коли я бачу такі коментарі, то зразу починаю емоціонувати! Але з часом я усвідомила, що, мабуть, люди дійсно не бачать всієї картини, всіх тих масштабів та тих сум, які потребує війна. Адже ВІЙНА ТО ДОРОГО

Та яке ж було моє здивування, коли нещодавно навіть моя добра знайома, дуже розумна дівчина, спитала: "Ти впевнена, що ваша допомога дійсно потрібна армії? Чому держава не купує всі ці бєрци та теплоприціли з якими ти бігаєш як ошпарена?".

Чесно кажучи, я була шокована, - як вона може таке казати, невже не розуміє очевидного?! Тож давайте розбиратися куди діваються гроші допомоги від союзників.

ПО-ПЕРШЕ. Не всі озвучені суми допомоги держава отримує грошима і зразу. Частина тих грошей надходить у вигляді гуманітарки (продукти, медикаменти, тощо), частина у вигляді техніки. Наприклад, нам надсилають Джавеліни (протитанковий ракетний комплекс). Середня ціна одного "Джа" - 200 000 доларів. В цю суму входить комплекс та одноразова труба. АЛЕ пускова система та ракети коштують ОКРЕМО, тож потребують додаткових витрат. Чи візьмемо найнеобхідніше – автомат. Ціна – близько 500 доларів США. Рожки і патрони коштують окремо (15$/шт. та 2$/шт). На один вихід на бойові позиції бійцю потрібно 8 рожків (120$), в яких 460 патронів (920$). Зважаючи на те, що в Україні з початку нульових виробництво бойових комплектів (далі БК) зупинилося, все це потрібно викупляти за кордоном. Таким чином, не треба бути великим математиком, щоб порахувати, що одна доба на одного бійця-стрільця з мінімальним БК обходиться державі в 1040 доларів США. НА ДОБУ! НА ОДНОГО БІЙЦЯ! Зараз Україну захищають 700 000 військових і десь 250 000 новомобілізованих. І сюди не входить аптечка, вода, сухпайок, амуніція і таке інше – а все це теж є необхідним для захисників!

ПО-ДРУГЕ. Допомога, яка надходить в Україну у вигляді грошей, теж не може бути повністю використана на потреби армії. Вона розподіляєтеся таким чином: - На ремонт техніки (яку нам надають по ленд-лізу та по іншим програмам) - 60% техніки, яка є в Україні, ремонтується в найближчих країнах (Болгарія, Чехія, Польща і т.д.); - На підтримку економіки (бо якщо сюди не вкладати, то держава здується); - На погашення інфляції; - На ремонт залізничних та автошляхів, мостів та іншої інфраструктури по якій ЩОДОБОВО прилітає від ворога; - На підтримку партій (ось з цим звичайно можна було б щось зробити); - На виплати сім'ям загиблих, тим, хто став інвалідом, біженцям, дітям, в кого є безвісти зниклі батьки (наприклад, батько пішов на війну і поки не знайдуть тіло, або в полоні); Все це з'їдає близько 60% бюджету і надходжень. Ще одна частина грошей від допомоги зараховується до фонду на відновлення України. Але ці гроші не можуть бути використані зараз, вони підуть тільки за призначенням на відновлення держави після війни.

ПО-ТРЕТЄ. До початку цієї війни загальний обсяг військових витрат України (за останні декілька років) не перевищував 5 мільярдів доларів на рік. У той же час загальний обсяг військових витрат рф коливалася від 45 до 60 мільярдів доларів! Розумієте у скільки разів це більше!? І зараз вони так само витрачають на війну на той же порядок більше ніж наша країна навіть із допомогою союзників…

Згідно звітам Європейської фінансової комісії, з 24 лютого лише на відновлення інфраструктури та поновлення запасів армії пішло більш ніж 6 мільярдів з золотовалютного запасу України! Але цього недостатньо від слова "зовсім". Може ви бачили в соцмережах картинку – скільки наша армія потребує зброї та скільки ми отримали на даний час? Навіть половини немає…

Тож замисліться, ЯКИМИ НЕЙМОВІРНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ наші доблесні військові виборюють нам право на життя? Чи можемо ми після цього сказати, що нехай держава якось там допомагає військовим, а ми краще купімо собі ще одну чашку кави? Чи це не дитяча позиція, не інфантилізм, розраховувати, що за тебе все порішають дорослі або ж держава? Чи зараз не на часі брати на себе відповідальність і робити те, що можемо?

Можемо волонтерити – йдемо та робимо. Немає такої можливості – допомагаємо грошима! Немає грошей – репостом. Та все, що завгодно, окрім негативу, окрім критики тих, хто не сидить, склавши руки. Все що завгодно аби ми дійсно мали право називатися українцями - нацією, що народжена перемагати!

І все в нас дійсно буде Україна, якщо ми чесно спитаємо себе – а чи зробив особисто я щось для нашої перемоги? P.S. Я дуже глибоко залізла у це питання, проконсультувалась зі спеціалістами, військовими, тож усе, що написано вище, не плід моєї уяви, а конкретні факти.

Лала Цукерман
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

"Ничего не делается!" Мама казненного оккупантами журналиста Макса Левина нуждается в помощи

Мама известного журналиста и фотографа Макса Левина, которого российские оккупанты казнили в лесу под Киевом еще в марте, нуждается в помощи. Пенсионерка отмечает, что ее здоровье сильно пошатнулось после трагической гибели сына, но не получает никакой поддержки и вынуждена сталкиваться с бюрократическими преградами.

Видео с рассказом Валентины Антоновны Левиной опубликовал фотокорреспондент издания "Телеграф" Ян Доброносов в своем Facebook.

"Я не могла прийти в себя. Я и сейчас не могу успокоиться... Я еще зрение потеряла еще больше. Из больниц не выхожу... Такого сына потерять, и отца детей! Это не передать", - со слезами на глазах говорит женщина.

Мама Макса Левина также признается, что ей совершенно не оказывают помощь, и она обращалась с соответствующими запросами в разные инстанции, и даже писала письмо на имя президента. Так, у нее запрашивают справки, что сын был военным журналистов, но получить документ пенсионерка не может.

"А мне никто ничем не помогает, вообще. Ни пенсию - обещали переслать, ни детям никаких надбавок, ничего. Все - надо доказать, что он военный журналист. И все. Я уже и письма Зеленскому написала. Потому что наши местные власти - ничего. "А мы не знаем, какие документы"... "Справку из военкомата"... С какого военкомата? И что мне делать? Мне помощь нужна. Ничего не делается! Ни материально, ни морально, ни физически", - рассказывает Валентина Антоновна.
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

Опaаaанькuиии…ця нoвинa зaслyгoвyє на oскaрa! В Кoнгpeсi СШA вистyпuли з oфiцiйнoю зaявaю про мoжливі зв’язки Єpмaкa із Kрeмлeм

Схоже на те, що над Андрієм Єрмкако почали дуже серйозно згущуватись хмари, аж до такої міри, що грім з блискавкою чути в Конгресі США.

Це дуже серйозне звинувачення, але тим не менше Вікторія Спартц, перша українка в Палаті представників Конгресу США, заявила, що подала президенту США Джо Байдену листа щодо можливих зв’язків очільника ОП Андрія Єрмака із Кремлем.

“Сьогодні я надіслала листа Джо Байдену з проханням надати брифінг щодо наглядових процедур, які здійснюються щодо глави Адміністрації президента Зеленського Андрія Єрмака”, – написала Вікторія Спартц.

У тексті листа, опублікованому на сайті Конгресу, йдеться, що на підставі різноманітних розвідувальних даних, дій Єрмака в Україні та його ймовірних угод із Росією, Конгресу необхідно терміново отримати цю інформацію, щоб підтвердити або спростувати різні серйозні звинувачення.

Причетність США пояснюється тим, що вони є країною, яка бере матеріальну участь в російсько-українській війні, і Україна потребує все більшої допомоги.

Спартц також зауважила, що Андрій Єрмак призначив Олега Татарова своїм заступником з питань правоохоронних органів для боротьби з корупцією, який натомість, як добре відомо президенту Байдену, зволікав з призначенням незалежного антикорупційним прокурором понад рік, що призвело до непрацездатності САП та НАБУ. У 2020 році до призначення Татаров перебував під слідством НАБУ, де його справу нібито неналежним чином передали звичайному прокурору та закрили.

Татаров також був високопосадовцем міліції за колишнього президента Януковича, переслідуючи учасників Євромайдану.

“Оскільки президент Зеленський дуже наполегливо працює над розбудовою альянсів із Заходом і нашою країною, наш обов’язок повідомити йому, якщо ми можемо мати якісь занепокоєння щодо ключових людей навколо нього. Це також наш обов’язок перед хоробрими українськими воїнами та сильним українським народом, який бореться за свободу та міжнародний порядок для всіх нас”, – йдеться у листі.

https://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A ... iNGpw1O6g8
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

Мeнi 33, i я вдoвa. В мeнe 3-piчний cин… Пoзитиву я нe мaю. Я тpи мicяцi нe мoжу пoxoвaти чoлoвiкa, i мeнi бoлить

Мeнi 33, i я вдoвa. В мeнe 3-piчний cин.

І мeнe дpaтують тpи фpaзи:

“Гepoї нe вмиpaють” – тa вмиpaють, пaнcтвo. Вмиpaють пaчкaми щoдня. Нe булo щe тaкoгo дня з 2014-гo poку, щoб гepoї нe вмиpaли. !!!
“Ми пoмcтимocя” – тa нixтo нe пoмcтитьcя. Цe пуcтi cлoвa. І нacпpaвдi нe пoтpiбнi.
“Нa тoму cвiтi нa ниx чeкaє poзплaтa, їxнi дiти вiдпoвiдaтимуть зa їxнi гpixи, Бoг вce бaчить, вoни щe зa цe зaплaтять, нe зapaз, a пoтiм, ну i тoму пoдiбнe” – ви cepйoзнo? Абo вoни плaтять тут i зapaз, aбo нe плaтять взaгaлi. А oцi oт кaзoчки пpo бoжу кapу, пpo cпpaвeдливicть i т.д. – цe пуcтoдзiн.
Я цe вce пишу, бo мeнi бoлить. Бo нacпpaвдi тaк вoнo i є: гepoї вмиpaють! Нixтo нiкoму нe пoмcтитьcя! І нiфiгa цим … нe poбитьcя! Нiякий шляк їx нe тpaфить.

Цe вce пpaвдa…

Пiшoв 9й piк вiйни, ви пoмiтили?..

Пiшoв 5й мicяць пoвнoмacштaбки, чи нe тaк?..

Я знaю, бiльшocтi цeй мiй пocт нe cпoдoбaєтьcя, бo тут бaгaтo “нeгaтиву, a йoгo й тaк зapaз вдocтaль”.

А пoзитиву я нe мaю. Я тpи мicяцi нe мoжу пoxoвaти чoлoвiкa, i мeнi бoлить.

Я мaю 16 poдин i кoжнa icтopiя тaкa, щo фiльми Гoлiвуду пpocтo вiдпoчивaють. І знaєтe, щo нaйбoлючiшe в циx icтopiяx? Цi poдини нe цiкaвi дepжaвoтвopцям, вoни їм нe пoтpiбнi, ними з дepжcлужбoвцiв нixтo нe цiкaвитьcя i нe зaймaєтьcя, пpo ниx нaвiть знaти нe xoчуть. Бo poдини зaгиблиx гepoїв – цe пpoблeмa, яку тpeбa виpiшувaти, тpeбa бpaти зa ниx вiдпoвiдaльнicть, тpeбa дбaти i пiклувaтиcя – a цe ж нeзpучнo, цe ж тpeбa щocь poбити, тpeбa ж думaти як тo вce opгaнiзувaти.

Якщo я нeпpaвa, нexaй мoї poдини мeнe нacвapять i випpaвлять, вoни є в фeйcбук.

Тамара Яніна.
Хоттабыч
Основатель
Контактная информация:

Сообщение Хоттабыч »

Свідомий писал(а): Июль 9, 2022, 9:06 pm Мeнi 33, i я вдoвa. В мeнe 3-piчний cин… Пoзитиву я нe мaю. Я тpи мicяцi нe мoжу пoxoвaти чoлoвiкa, i мeнi бoлить

Мeнi 33, i я вдoвa. В мeнe 3-piчний cин.

І мeнe дpaтують тpи фpaзи:

“Гepoї нe вмиpaють” – тa вмиpaють, пaнcтвo. Вмиpaють пaчкaми щoдня. Нe булo щe тaкoгo дня з 2014-гo poку, щoб гepoї нe вмиpaли. !!!
“Ми пoмcтимocя” – тa нixтo нe пoмcтитьcя. Цe пуcтi cлoвa. І нacпpaвдi нe пoтpiбнi.
“Нa тoму cвiтi нa ниx чeкaє poзплaтa, їxнi дiти вiдпoвiдaтимуть зa їxнi гpixи, Бoг вce бaчить, вoни щe зa цe зaплaтять, нe зapaз, a пoтiм, ну i тoму пoдiбнe” – ви cepйoзнo? Абo вoни плaтять тут i зapaз, aбo нe плaтять взaгaлi. А oцi oт кaзoчки пpo бoжу кapу, пpo cпpaвeдливicть i т.д. – цe пуcтoдзiн.
Я цe вce пишу, бo мeнi бoлить. Бo нacпpaвдi тaк вoнo i є: гepoї вмиpaють! Нixтo нiкoму нe пoмcтитьcя! І нiфiгa цим … нe poбитьcя! Нiякий шляк їx нe тpaфить.

Цe вce пpaвдa…

Пiшoв 9й piк вiйни, ви пoмiтили?..

Пiшoв 5й мicяць пoвнoмacштaбки, чи нe тaк?..

Я знaю, бiльшocтi цeй мiй пocт нe cпoдoбaєтьcя, бo тут бaгaтo “нeгaтиву, a йoгo й тaк зapaз вдocтaль”.

А пoзитиву я нe мaю. Я тpи мicяцi нe мoжу пoxoвaти чoлoвiкa, i мeнi бoлить.

Я мaю 16 poдин i кoжнa icтopiя тaкa, щo фiльми Гoлiвуду пpocтo вiдпoчивaють. І знaєтe, щo нaйбoлючiшe в циx icтopiяx? Цi poдини нe цiкaвi дepжaвoтвopцям, вoни їм нe пoтpiбнi, ними з дepжcлужбoвцiв нixтo нe цiкaвитьcя i нe зaймaєтьcя, пpo ниx нaвiть знaти нe xoчуть. Бo poдини зaгиблиx гepoїв – цe пpoблeмa, яку тpeбa виpiшувaти, тpeбa бpaти зa ниx вiдпoвiдaльнicть, тpeбa дбaти i пiклувaтиcя – a цe ж нeзpучнo, цe ж тpeбa щocь poбити, тpeбa ж думaти як тo вce opгaнiзувaти.

Якщo я нeпpaвa, нexaй мoї poдини мeнe нacвapять i випpaвлять, вoни є в фeйcбук.

Тамара Яніна.
Я считаю что должен быть создан комитет (а лучше ныне действующие гражданские службы обязать чтобы не плодить чинуш) чтобы рассматривать такие вот обращения.
Нельзя плевать на семьи погибших героев.Это аукнется.Причем очень больно для власти.
Смерть рашистам!
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

"россия должна быть внесена в список стран-тероористов", - Глава ОПУ Андрей Ермак отреагировал на обстрел оккупантами Часового Яра Донецкой области
Хоттабыч
Основатель
Контактная информация:

Сообщение Хоттабыч »

Свідомий писал(а): Июль 10, 2022, 3:52 pm "россия должна быть внесена в список стран-тероористов", - Глава ОПУ Андрей Ермак отреагировал на обстрел оккупантами Часового Яра Донецкой области
Какая свежая мысль...Не прошло и шесть "Буч" и "Мариуполей".... :facepalm: Андрюша решил срочно развить видимость патриотической деятельности?
Смерть рашистам!
Слобожанский
Контактная информация:

Сообщение Слобожанский »

Хоттабыч писал(а): Июль 10, 2022, 4:23 pm
Свідомий писал(а): Июль 10, 2022, 3:52 pm "россия должна быть внесена в список стран-тероористов", - Глава ОПУ Андрей Ермак отреагировал на обстрел оккупантами Часового Яра Донецкой области
Какая свежая мысль...Не прошло и шесть "Буч" и "Мариуполей".... :facepalm: Андрюша решил срочно развить видимость патриотической деятельности?
24 апреля президент Украины Владимир Зеленский призвал признать РФ государством-спонсором терроризма

Комитет Сената США по международным отношениям одобрил резолюцию с призывом к госсекретарю США Энтони Блинкену включить России в список стран-спонсоров терроризма.
Резолюция была предложена сенатором-республиканцем Линдси Грэмом 9 мая

23 июня комитет по международным отношениям Сената США принял резолюцию с призывом к Государственному департаменту США признать Россию государством – спонсором терроризма.

Процесс идет.
Почему Ермак, как и любой политик, не может выступать с такими заявлениями? Не понимаю, в чем зрада.
Слобожанский
Контактная информация:

Сообщение Слобожанский »

см. примерно с 24 мин
Хоттабыч
Основатель
Контактная информация:

Сообщение Хоттабыч »

Слобожанский писал(а): Июль 10, 2022, 9:01 pm
Хоттабыч писал(а): Июль 10, 2022, 4:23 pm
24 апреля президент Украины Владимир Зеленский призвал признать РФ государством-спонсором терроризма

Комитет Сената США по международным отношениям одобрил резолюцию с призывом к госсекретарю США Энтони Блинкену включить России в список стран-спонсоров терроризма.
Резолюция была предложена сенатором-республиканцем Линдси Грэмом 9 мая

23 июня комитет по международным отношениям Сената США принял резолюцию с призывом к Государственному департаменту США признать Россию государством – спонсором терроризма.

Процесс идет.
Почему Ермак, как и любой политик, не может выступать с такими заявлениями? Не понимаю, в чем зрада.
Обьясню почему.Во-первых он секретарь а не политик чтобы от лица властей к кому-то обращаться.Это все равно как если бы секретарша завода обращалась к партнерам. Во-вторых Часовой Яр был обстрелян 10-го июля и посему совсем уж смешно что Ермак проснувшись задвинул такое же обращение как и Зеленский (который имел на это право по статусу) ещё 24 апреля.
Или это он от себя решил обратиться к международному сообществу много позже уже одобренной этой резолюции от Зеленского?? :shock:
Что это как не неуклюжая и дебильная попытка игры на публику? От кого ждать следующего подобного заявления? От начальника охраны?
Смерть рашистам!
Свідомий
Контактная информация:

Сообщение Свідомий »

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович згоден з думкою, що як чоловік водить машину, так і займається сексом.

Таке запитання йому поставила Валерія Коломієць на своєму Youtube-каналі.

Арестович розповів, що сам водить авто "скромно, у правому ряду, дотримуючись усіх правил дорожнього руху і не більше 40 км/год".

На наступне питання блогерки: "Олексію, ви п**дабол?", Арестович відповів "так"
Хоттабыч
Основатель
Контактная информация:

Сообщение Хоттабыч »

Tileva писал(а): Июль 11, 2022, 12:32 am [

Ты не прав. Он не "секретарь", а глава Офиса Президента (похоже на "серктаря" Блинкина и т.п.). Занятие международными делами - его прямая обязанность.
Нифига не похоже.
Вот справка по обязанностям главы офиса президента украины:
"Офис президента Украины — постоянно действующий вспомогательный орган при президенте Украины, осуществляющий организационное, правовое, консультативное, информационное, экспертно-аналитическое обеспечение исполнения президентом Украины своих конституционных полномочий."
А вот справка по обязанностям госсекретаря США:
" Государственный секретарь США — высшее должностное лицо федерального правительства США, возглавляет Государственный департамент — ведомство внешней политики США, основанное в 1789 году. Пост государственного секретаря США в целом аналогичен должности министра иностранных дел в большинстве других государств, однако государственный секретарь обычно имеет больший политический вес, чем просто министр иностранных дел. При этом государственный секретарь является наиболее высокопоставленным членом кабинета министров США и занимает третье место в иерархии исполнительной власти страны после президента и вице-президента США. Государственный секретарь является четвёртым по порядку замещения президентской власти лицом."

А теперь найди в должности главы Офиса Президента Украины хоть одно упоминание о международной деятельности?
Блинкен,в отличие от Ермака выполняет свои ПРЯМЫЕ обязанности.А Ермак периодически сотрясает воздух обращениями и заявлениями к другим странам на которые не имеет никакого права по статусу.Ну и вес их,соответственно,нулевой.
Смерть рашистам!
Хоттабыч
Основатель
Контактная информация:

Сообщение Хоттабыч »

Tileva писал(а): Июль 11, 2022, 12:32 am
В Офісі президента кажуть, що не отримували жодних листів чи звернень з боку конгресвумен Вікторії Спартц, яка раніше оприлюднила список претензій до очільника Офісу президента Андрія Єрмака.

Естественно так как она обращалась к Байдену а не к Зеленскому.
Смерть рашистам!
Ответить